Eksperthjælp til trægulve i Odense og på hele Fyn

Går du med en drøm om at udskifte dit gulv til et nyt flot trægulv? Så lad Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS i Langeskov hjælpe dig med både rådgivning og lægning af dit nye trægulv.

Her vil mester selv altid deltage i den indledende proces samt tilbudsgivningen, når vi skal ud på en af vores aftaler. Du kan derfor være sikker på, at du får håndværk i højeste kvalitet.

Vi nyder at rådgive vores kunder til det rette valg af trægulv, så du får en løsning, der passer til din bolig og dine behov. Uanset om det er en stor opgave for en erhvervsvirksomhed, eller en mindre privat opgave, kan vi hjælpe.

Kvalitetsbevidst lægning af trægulv

Vi har mange års erfaring med både udskiftning og lægning af trægulve. Et flot gulv giver et godt fundament for et harmonisk rum. Specielt når der er kælet for selv den mindste detalje. Det er lige præcis, hvad vores håndværkere er gode til.

Få blandt andet hjælp til:

Trægulve i eg

Trægulve i ask

Trægulve i fyrretræ

Og mange andre træsorter

Du kan med ro i sindet hyre os, uanset hvilken størrelse eller udformning rummet eller rummene har. Vi arbejder både hurtigt og effektivt uden, at vores arbejde mister kvaliteten. Det gør også, at vi altid har gode konkurrencedygtige priser.

Du kan desuden altid regne med, at vi er pålidelige og overholder alle vores aftaler.

Vil du ringes op?

Professionel gulvlægning i Odense og på resten af Fyn

Når du skal have et nyt trægulv i din bolig, er der meget at tage stilling til. Vi ønsker derfor en tæt dialog med vores kunder. Vi rådgiver altid om, hvilke løsninger og designs, vi mener lever op til det udtryk, du gerne vil have frem.

Som tømrerfirma med mange års erfaring, og vi kender til alle kvalitetsmærker inden for gulve – og dermed også hvad vi mener man skal holde sig fra. Det sikrer, at du altid får det bedste resultat.

Vi rådgiver bl.a. om valg af:

Plankegulv

Parketgulv

Laminatgulv

Sildebens parket

Klikgulve

Og meget andet

Få en god pris på gulvlægning og flotte slidstærke trægulve

Prisen på et trægulv og prisen på selve gulvlægningen afhænger af flere parametre. For det første afhænger prisen på trægulvet af, hvilken slags du ønsker. Prisen på gulvlægning afhænger af rummets størrelse og udformning, om det er en klik-løsning eller fastmonteret løsning med lim eller søm. Desuden afhænger prisen på lægning også af, om gulvet skal føres igennem flere rum.

Vi anbefaler derfor at du kontakter os, for at få en konkret pris på dit projekt.

Ved at kontakte os kan vi desuden hjælpe dig med at kigge på dit gamle trægulv. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at udskifte et gammelt trægulv til et nyt. En gulvslibning og efterbehandling af gulvet kan ofte være nok til at give det et helt nyt liv og udtryk.

Kontakt os om professionel gulvlægning og trægulve i Odense og på resten af Fyn

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28 56 58 67.

Vi kan desuden også hjælpe med renovering og ombygning, gulvafslibning nyt tag og meget andet.

Vi har lagt trægulve i Odense og mange andre steder på Fyn bl.a. Langeskov, Kerteminde, Ullerslev, Munkebo, Ørbæk og Nyborg.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Jakob Baunsgaard Nielsen, Erhvervskonsulent - HTH Håndværkssalg, Odense

Når jeg sælger køkken, bad og garderobe, har jeg ofte brugt Jens som montør. Det er en stor fornøjelse at have ham på mine sager, tingene bliver udført præcist og med fokus på detaljer, som sikre høj tilfredshed hos kunderne.

Han samarbejder altid godt med øvrige håndværkere, så misforståelser undgås og arbejdet er færdig til tiden.

Jannich Vesterlind Broni Husballe - Projektleder, Invita Vejle

Jeg har kun godt at sige om Jens.

Man kan mærke at han har mange års erfaring inden for køkkenbranchen.
Det gør at han er 100% selvkørende, og selv kommer med løsningsforslag hvis der opstår udfordringer.

En yderst stabil samarbejdspartner, vi vil benytte i fremtiden.