Totalrenovering af hus til en god pris i Odense og på hele Fyn

Står du foran en totalrenovering af dit gamle hus, eller har du købt et hus, der trænger til en kærlig hånd? Så er du sikkert interesseret i at få en pris på, hvad dit projekt kommer til at koste dig.

At få totalrenoveret et hus eller en lejlighed er et stort projekt. Derfor er det vigtigt at finde frem til en samarbejdspartner, som du har tillid til.

Hos Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS i Langeskov finder du professionelle og pålidelige håndværkere, der sætter en ære i at lave godt og solidt håndværk, der holder, og har fokus på detaljen.

Som tømrerfirma tror vi på, at en tæt dialog med vores kunder er vejen frem, for at opnå et vellykket resultat og tilfredse kunder.

I os får du en samarbejdspartner med en høj faglighed og en professionel tilgang til din opgave. Du kan stole på, at vi altid overholder vores aftaler, og så rydder vi op efter os. Det betyder, at du bliver udsat for mindst mulig gene under processen.

Vil du ringes op?

Hvad koster en totalrenovering af et hus?

Hvad det koster at renovere et hus, er der mange husejere, der tænker over, når de synes, at deres bolig trænger til en modernisering. Prisen afhænger af, hvor gennemgribende en totalrenovering, du har behov for.

Når du henvender dig til os, lytter vi til dine ønsker og behov. Herefter finder vi sammen den bedste løsning, som du har sat dit helt eget præg på.

Uanset om du skal i gang med en nødvendig renovering eller ombygning, eller om der er opstået nye behov til din bolig, kommer vi gerne ud og taler om projektet. Her kan vi give værdifuld rådgivning og sparring. Efterfølgende kommer vi gerne med et gratis og uforpligtende tilbud.

Få en god pris på totalrenovering af lejligheden

Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS har mange års erfaring med totalrenovering af lejligheder. Vi kan hjælpe dig fra A-Z i form af rådgivning, sparring og professionelt kvalitetsarbejde.

Prisen på at få renoveret en lejlighed kan – ligesom ved et hus – varierer meget. Prisen afhænger blandt andet af:

Hvor meget skal du have lavet?

Hvilke materialer ønsker du?

Hvor omfangsrige er de enkelte opgaver?

Hvor tilgængelig er lejligheden i forhold til større maskiner?

Og flere andre ting

Kontakt vores renoveringsfirma om bygningsrenovering i Odense og på Fyn – både ind- og udvendig

Hvis du påtænker at få udført en totalrenovering eller andet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28 56 58 67 med dine spørgsmål. Så regner vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi har udført totalrenovering på Fyn i bl.a. Odense, Langeskov, Årslev, Munkebo, Bogense, Otterup, Kerteminde, Ullerslev, Nyborg og Ørbæk.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Jakob Baunsgaard Nielsen, Erhvervskonsulent - HTH Håndværkssalg, Odense

Når jeg sælger køkken, bad og garderobe, har jeg ofte brugt Jens som montør. Det er en stor fornøjelse at have ham på mine sager, tingene bliver udført præcist og med fokus på detaljer, som sikre høj tilfredshed hos kunderne.

Han samarbejder altid godt med øvrige håndværkere, så misforståelser undgås og arbejdet er færdig til tiden.

Jannich Vesterlind Broni Husballe - Projektleder, Invita Vejle

Jeg har kun godt at sige om Jens.

Man kan mærke at han har mange års erfaring inden for køkkenbranchen.
Det gør at han er 100% selvkørende, og selv kommer med løsningsforslag hvis der opstår udfordringer.

En yderst stabil samarbejdspartner, vi vil benytte i fremtiden.