Professionel montering af døre og vinduer i Odense, Langeskov og hele Fyn

Skal du bygge nyt, og har du brug for professionel montering af døre og vinduer? Måske trænger de eksisterende til en udskiftning? Det er vi klar til at hjælpe dig med hos Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS. Vi rykker ud både til privatkunder og erhvervskunder i Langeskov, Odense og på resten af Fyn.

Ser dine døre eller vinduer lidt trætte ud, og kan du mærke, at det trækker ind i din bolig. Det er desværre et tegn på, at det nok er på tide at få udskiftet de gamle døre eller vinduer med nogle nye.

Uanset hvilket projekt du skal i gang med, er vi en god og stabil samarbejdspartner. Vi rådgiver og vejleder om alt, så du ender med et flot og tilfredsstillende resultat efter dine ønsker.

Vi er eksperter i vinduesmontage af træ og træ/alu vinduer på Fyn

Med vores mange års erfaring i baglommen kender vi til alle mærker inden for træ/alu vinduer. Vi ved, hvilke der er lavet i god kvalitet, og kan derfor også råde dig på bedste vis, så du får foretaget de rette valg til din bolig.

Vi arbejder altid med sans for detaljen. Derfor efterlader vi alle vores kunder med et veludført arbejde. Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS er eksperter i vinduesmontage af produkter med træ/alu, og vi arbejder blandt andet med følgende producenter:

STM

Rationel

Velfac

KPK

Idealcombi

Primo vinduer

Outline

Velux

M. fl.

Vil du ringes op?

Benyt erfarne fagfolk til montering af indvendige døre og udvendige døre

Hvis du vil have erfarne fagfolk til at stå for montering af dine udvendige og indvendige døre, så er vi den oplagte samarbejdspartner. Med os på sagen, er du garanteret, at det foregår håndværksmæssigt korrekt. Vi går op i kvalitet, og monterer derfor primært døre fra:

STM

Outline

Idealcombi

KPK

Velfac

Rationel

Primo døre

Swedoor

M.fl.

Få en god pris på montering og udskiftning af vinduer og døre

For at få den korrekte pris på monteringen, er du velkommen til at ringe til os for at få et uforpligtende tilbud på lige præcis dit projekt.

Prisen på isætning af vinduer eller isætning af en dør afhænger af, hvor mange der er tale om og hvor i boligen de skal isættes, samt hvilken producent du vælger. Nogle produkter tager kortere tid at montere end andre.

Vi giver har altid gode konkurrencedygtige priser, og vi kommer gerne ud og laver en gratis og uforpligtende opmåling samt et tilbud på indkøb og isætning.

Kontakt os om montering af døre og vinduer i Odense, Langeskov og resten af Fyn

Sidder du med en masse spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig gerne på tlf. 28 56 58 67.

Har du efter vores snak et ønske om at modtage et uforpligtende tilbud, udfærdiger vi gerne et til dig. Så har du et overblik over, hvad det vil koste at få shinet boligen eller erhvervsdomicilet op, med nye 2-lags eller 3-lags produkter i højeste kvalitet.

Skal du i gang med en totalrenovering eller nyt tag, så kan vi også klar det for dig.

Vi er beliggende i Langeskov men har kunder fra Odense, Kerteminde, Nyborg, Munkebo, Ullerslev, Ørbæk og mange andre steder på Fyn.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Jakob Baunsgaard Nielsen, Erhvervskonsulent - HTH Håndværkssalg, Odense

Når jeg sælger køkken, bad og garderobe, har jeg ofte brugt Jens som montør. Det er en stor fornøjelse at have ham på mine sager, tingene bliver udført præcist og med fokus på detaljer, som sikre høj tilfredshed hos kunderne.

Han samarbejder altid godt med øvrige håndværkere, så misforståelser undgås og arbejdet er færdig til tiden.

Jannich Vesterlind Broni Husballe - Projektleder, Invita Vejle

Jeg har kun godt at sige om Jens.

Man kan mærke at han har mange års erfaring inden for køkkenbranchen.
Det gør at han er 100% selvkørende, og selv kommer med løsningsforslag hvis der opstår udfordringer.

En yderst stabil samarbejdspartner, vi vil benytte i fremtiden.