Dygtig tømrer til nyt tag i Odense, Årslev, Langeskov og på resten af Fyn

Skal du have lagt tag på dit nye hus, eller skal det gamle tag skiftes ud med et nyt? Med Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS får du en samarbejdspartner, som lægger vægt på solidt og holdbart kvalitetshåndværk med en flot finish.

Et tag er en vigtig konstruktion for din ejendom. Det er taget, der beskytter bygningen mod det danske vejr, og derved sørger for dens sundhed. Derfor må der aldrig gås på kompromis vedrørende materialevalg og kvaliteten af arbejdets udførelse.

Vi er et professionelt tømrerfirma i Langeskov nær Odense, og det en af vores kernekompetencer at rådgive vores kunder om nyt tag samt opføre tagkonstruktioner efter de gældende byggestandarder så det bedste resultat opnås.

Erfarne håndværkere til nyt tag i Odense og på resten af Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om dit tags tilstand, kan vi være behjælpelige med en grundigt tagtjek. Vi er specialister i tagkonstruktioner, og kommer gerne forbi dig og gennemgår det. Vi vil gennemgå hele tagkonstruktionen og kigge på følgende:

Tagets tilstand

Kvaliteten af håndværket

Tagets resterende levetid

Tilstanden af undertaget

Og flere andre ting

Når du vælger os til at lave dit nye tag, er du garanteret at alle love og regler følges. Desuden sikrer vi, med vores store erfaring, at ingen detaljer bliver overset.

Hvis der skal laves ændringer i tagkonstruktionen, som kræver godkendelse af kommunen, så kan vi også hjælpe med dette. Vi samarbejder med en professionel bygningskonstruktør, som kan udføre diverse tegninger og beregninger samt hjælpe med at søge de nødvendige tilladelser.

For at få det bedste resultat, er det vigtigt at tagets afslutninger og finish er helt i top. Vi har erfaring med tagopgaver for både privatkunder og erhvervskunder i Odense og mange andre steder på Fyn.

Vil du ringes op?

Reparation og udskiftning af udhæng

Vi udfører naturligvis også udskiftning af udhæng. Har du et gammelt udhæng som trænger til en komplet udskiftning, så er vi også eksperter i det. De fleste ønsker ikke et udhæng som skal vedligeholdes og males løbende. Derfor er vedligeholdelsesfrie udhæng med f.eks. Cembrit fibercement blevet utroligt populære de senere år.

Et vedligeholdelsesfrit udhæng er ikke produceret i træ, og skal derfor ikke males løbende. Det kan blot højtryksrenses, hvis man synes det begynder at være for beskidt.

Hvad er prisen på et nyt tag pr. m2?

Går du med tanker om en udskiftning af taget? Et spørgsmål, der helt sikkert er dukket op i den forbindelse, er: ”Hvad koster et nyt tag?”. Det kan du få svar på ved at kontakte Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS.

Vi kommer gerne forbi dig og tager en snak om dine ønsker. Herefter kan vi udregne et uforpligtende tilbud til dig, som bl.a. er baseret på:

Hvor mange m2 tag, skal der lægges?

Hvor mange graders hældning er taget på?

Hvilken type tagsten ønsker du?

Skal der monteres tagvinduer?

Er der kviste med vinduer?

Få en god pris på nyt tag på sommerhuset, parcelhuset eller erhvervsejendommen

Et nyt tag er en stor beslutning. Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser i forhold til, hvilken type tag du vælger. Udover at taget beskytter bygningen, har det også en markant fremtoning. Det betyder, at der skal tages hensyn til, hvad der rent arkitektonisk og æstetisk giver det flotteste resultat for bygningen.

Et nyt tag på sommerhuset, parcelhuset, villaen eller erhvervsejendommen, kan løses på mange forskellige måder. Det kræver ikke altid den samme slags tag, for at opnå den bedste løsning.

Udover førnævnte faktorer, afhænger prisen på et nyt tag også af, hvilken type tag, der er bedst til din ejendom:

Tegltag (almindeligt, glaceret eller engoberet)

Eternittag

Betontag

Ståltag

Kontakt et erfarent tagfirma om nyt tag i Odense, Årslev, Langeskov og på resten af Fyn

Er du i gang med en renovering eller ombygning af din bolig, og har du brug for at få lagt et nyt tag?

Du kan kontakte os ganske uforpligtende på tlf. 28 56 58 67, så vi kan høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi har kunder fra hele Fyn heriblandt Odense, Langeskov, Kerteminde, Årslev, Nyborg, Munkebo, Ullerslev og Ørbæk.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Jakob Baunsgaard Nielsen, Erhvervskonsulent - HTH Håndværkssalg, Odense

Når jeg sælger køkken, bad og garderobe, har jeg ofte brugt Jens som montør. Det er en stor fornøjelse at have ham på mine sager, tingene bliver udført præcist og med fokus på detaljer, som sikre høj tilfredshed hos kunderne.

Han samarbejder altid godt med øvrige håndværkere, så misforståelser undgås og arbejdet er færdig til tiden.

Jannich Vesterlind Broni Husballe - Projektleder, Invita Vejle

Jeg har kun godt at sige om Jens.

Man kan mærke at han har mange års erfaring inden for køkkenbranchen.
Det gør at han er 100% selvkørende, og selv kommer med løsningsforslag hvis der opstår udfordringer.

En yderst stabil samarbejdspartner, vi vil benytte i fremtiden.