Specialister i ombygning og renovering af hus i Odense og på hele Fyn

Har du brug for en tømrer til at hjælpe med en ombygning eller renovering af dit hus, står vi til din rådighed. Vi arbejder som tømrer i Langeskov, Odense og resten af Fyn, og foretager mange former for renoveringer. Vi går målrettet til opgaven med fokus på et sikkert, holdbart og professionelt resultat, med en finish som er helt i top.

Hos os er oprydning efter os en naturlighed, ligesom vi altid sparrer med dig og lytter til dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at resultatet bliver nøjagtigt, som du havde tiltænkt.
Hos Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS tilbyder vi forskellige typer af ombygninger, og vi kan helt sikker også hjælpe med dig næste projekt.

Professionel boligrenovering med et holdbart resultat

Vi er et alsidigt og kompetent tømrerfirma i Langeskov med mange års erfaring. Vi varetager opgaver inden for alle former for boligrenovering såsom ombygning af:

Lejlighed

Sommerhus

Bryggers

Kælder (eventuelt med omdannelse til beboelse)

Og meget andet

Hvis du har andre typer af opgaver, du ønsker hjælp til, er du velkommen til at kontakte os.

Vi sætter en ære i at løse alle opgaver, som var det vores egen bopæl. Vi går derfor altid til enhver opgave med fokus på gennemtænkte kvalitetsløsninger, som tilfredsstiller selv de mest kritiske personer.

Vil du ringes op?

Kompetent rådgivning om ombygning og renovering af hus i Odense og på Fyn

Tømrerfirmaet Jens Justesen ApS vægter vores kunders ønsker og behov højt, hvorfor vi løbende er i tæt dialog med dig. Inden vi påbegynder en renoveringsopgave, starter vi med at tage en snak og drøfter, hvad du har i tankerne. Vores mål er at sørge for, at du ender med en løsning som både er funktionel samtidig med, at den er æstetisk flot.

Hvis vi undervejs i forløbet, får gode idéer, eller hvis vi finder frem til bedre løsninger, henvender vi os til dig. Vores kunder er det vigtigste, så de er altid i centrum.

Hvad koster det at renovere et hus?

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvad koster det at renovere et hus?”. Det er umuligt at give en standard pris på, at renovere et hus, da prisen afhænger af flere forskellige faktorer.

Det afhænger først og fremmest af, hvor mange kvadratmeters det drejer sig om. Er det en totalrenovering, en ombygning eller noget helt tredje?

Prisen påvirkes også af alt lige fra valg af materialer til krav og de anvendte løsninger. Det er derfor ikke muligt at give en konkret pris på renovering af et hus uden at kende til den specifikke opgave.

Vi giver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud, hvis du ringer til os, så vi kan få en snak om din opgave.

Få et tilbud på ombygning eller renovering i Odense eller et andet sted på Fyn

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28 56 58 67.

Vi tilbyder også hjælp til opgaver inden for gulvafslibning, nye døre og vinduer og meget andet.

Vi har mange års erfaring med renovering og ombygning i Odense og på resten af Fyn bl.a. i Kerteminde, Ullerslev, Munkebo, Årslev, Nyborg og Ørbæk.

Vil du ringes op?

Udtalelser fra kunder:

Jakob Baunsgaard Nielsen, Erhvervskonsulent - HTH Håndværkssalg, Odense

Når jeg sælger køkken, bad og garderobe, har jeg ofte brugt Jens som montør. Det er en stor fornøjelse at have ham på mine sager, tingene bliver udført præcist og med fokus på detaljer, som sikre høj tilfredshed hos kunderne.

Han samarbejder altid godt med øvrige håndværkere, så misforståelser undgås og arbejdet er færdig til tiden.

Jannich Vesterlind Broni Husballe - Projektleder, Invita Vejle

Jeg har kun godt at sige om Jens.

Man kan mærke at han har mange års erfaring inden for køkkenbranchen.
Det gør at han er 100% selvkørende, og selv kommer med løsningsforslag hvis der opstår udfordringer.

En yderst stabil samarbejdspartner, vi vil benytte i fremtiden.